Cautare

611 de rezultate pentru "dinu madar" (3.82 secunde)
"Este un premiu care se acorda o singura data in viata, care anuleaza toate celelalte distinctii anterioare", a spus antrenorul care a descoperit-o pe campioana mondiala Loredana Dinu (Iordachioiu).
Dublele campioane mondiale Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu (CS Universitatea Craiova), Anca Maroiu si Simona Deac au invins in sferturi Germania, cu 45-43, dar au fost intrecute in semifinale de Italia, cu 41-40.
Fotbalistul nu a vorbit cu nimeni despre acest lucru, informatiile fiind furnizate de Alexandra Dinu, mama lui Mario. ... Am o misiune, de a promova o fundatie care se ocupa de problemele la inima ale copiilor", a spus Alexandra Dinu.
Dinu Gheorghe a comentat situatia de la FCSB si a anuntat ca din informatiile sale, cele mai mari sanse de a ajunge pe banca echipei lui Becali le are Dan Alexa.
Primul rol in Bucuresti, l-a detinut in piesa ‘Niste tarani‘ de Dinu Sararu, la Teatrul Mic. ... ‘Revizorul‘, regia Serghei Cerkasski (2002), ‘Crima pentru pamant‘ dupa romanul lui Dinu Sararu, in regia lui Grigore Gonta (2002), ‘O scrisoare pierduta‘ de I.L.
In aceasta idee infiinteaza Senatul Ordinului Militar de Romania alcatuit din Ionel Haiduc - presedinte Academia Romana, Vasile Candea - presedinte Academia Oamenilor de Stiinta, Alexandru Athanasiu - reprezentantul Romaniei la Consilul Europei, Comitetul European de Drepturi Sociale, Mugur Isarescu - Guvernator BNR, Nicolae Vacaroiu - presedinte Curtea de Conturi a Romanei, Dan Berindei - Vicepresedinte Academia Romana, Theodor Frunzetti - Academia Oamenilor de Stiinta, presedinte al Sectiei de Stiinte Militare, Dinu C.
La premiera piesei pe scena Teatrului National din Bucuresti, Dinu Sararu a scris:
Au fost invitati aproape toti membri semnificativi ai Cenaclului, anuntandu-si participarea Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, George Stanca, Dinu Olarasu, Ecoul (Magda Puskas, Sorina Bloj), Mircea Bodolan, Evandro Rossetti, Vali Serban, Cristian Buica, Majay Gyozo, Valentin Moldovan, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Marius Batu, Raul Carstea, Mihai Napu, Florin Sasarman, Maria Gheorghiu, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adi Bezna, Vasile Mardare, Andrei Paunescu si trupa Totusi si alte prezente-surpriza.
Dinu Cocea sau Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, regia: ... Dinu Cocea; Scenariul: Mihai Opris si Vasile Chirita Cu:
In cadrul FOC va fi deschis si un targ educational, cu peste 50 de expozanti, iar in fiecare zi copiii vor putea asculta povesti citite de artisti renumiti, printre care soprana Felicia Filip, campioana olimpica, mondiala si europeana la spada Loredana Dinu si dirijorul Corului National de Camera Madrigal - Marin Constantin, Anna Ungureanu.
In a doua zi de concerte, urca pe scena Tatiana & Marius Ojog, Adrian Naidin, Dinu Olarasu, Emeric Imre & Jimi El Laco, CnM, Proconsul, Byron, Kempes, Celelalte Cuvinte.
Stefania Dinu, istoric, director stiintific al Muzeului National Cotroceni. ... Stefania Dinu ne va purta intr-o calatorie fascinanta in timp si ne va dezvalui o panorama a ceea ce putem denumi generic viata cotidiana la Curtea Regala a Romaniei.
In dosar au facut denunturi, intre altii, Claudiu Florica, Dinu Pescariu si avocatul Doru Bostina.
Brandul Niste Tarani, inspirat dupa titlul unei carti de Dinu Sararu, imbina artizanatul din lemn si ceramica cu produse gastronomice romanesti. ... Marinica Dumitru, cel care detine brandul Niste Tarani, este mandru pentru ca a primit acordul scriitorului Dinu Sararu de a folosi in exclusivitate aceasta denumire.
Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Ana si Maria Patriciu, fiicele fostului patron al companiei Rompetrol, Dinu Patriciu, si fostele sotii ale acestuia, Dana Rodica si Sabina, sa achite catre stat prejudiciul de peste 58 de milioane de dolari si dobanda de peste 83 de milioane de dolari, in solidar cu compania Rompetrol.
Tinta sagetilor ei, suierate printre buze, nimeni altul decat premierul Calin Popescu Tariceanu, acuzat ca s-a apucat sa dea telefoane pe la Parchetul General in momentul in care prietenul sau Dinu Patriciu era chemat sa dea cu semnatura.
Pe la Parchet si DNA sunt plimbati saptamanal Dinu Patriciu si Dan Ioan Popescu, iar mai nou vor fi invitati pe acolo si Adrian Nastase, si vicepremierul Gheorghe Copos (George pentru presa si apropiati, ca Gheorghe suna prea taraneste).
Cornel Dinu, Constantin Zotta si Cosmin Baleanu au fost invitatii lui Dan Udrea la emisiunea Minutul 91 de la finalul ultimei etape din sezonul regulat.
Dinu Patriciu, membru PNL de marca, izvoditor de PNL, recunoaste ca a sponsorizat PSD in campania din 2004. ... Asta, daca lui Dinu Patriciu ii pasa vreo clipa de binele partidului.
La acest moment, gratie aparitiei stenogramei sedintei de audiere in ziarul amicului Dinu Patriciu, spovedania lui Saftoiu a ajuns de poveste in toata tara si, fara indoiala, peste fruntariile ei.
google-analytics.com